Dutch As Your Second Language verzorgt taaltrainingen Nederlands voor buitenlandse professionals in het bedrijfsleven. De lessen worden gegeven door een hooggekwalificeerd docententeam met een schat aan ervaring. Alle lessen zijn in-company, dat wil zeggen dat ze plaats vinden op uw locatie. De lessen kunnen flexibel ingepland worden. Groepslessen (een door uw bedrijf samengestelde groep) en individuele lessen zijn beide mogelijk. Uw wensen staan centraal!

Bijzonder snel resultaat

Wij hanteren een unieke en sprankelende aanpak speciaal voor cursisten met weinig tijd. Daarbij staat snelle verwerving van zelfredzaamheid in het Nederlands voorop. Onze levendige lessen stimuleren de cursist het geleerde direct in praktijk te brengen zodat buiten de lessen om het leren gewoon door gaat. Verder is het mogelijk authentiek tekstmateriaal zoals mails, notulen, handleidingen en werkjargon van het bedrijf te integreren in de les.

Voor mensen die woekeren met hun agenda

Onze cursussen zijn maatwerk en kunnen geheel aan de agenda en aan het reisschema van de cursist(en) worden aangepast. Juist omdat de meesten van onze cursisten zo’n druk werkschema hebben, proberen we zoveel mogelijk rendement te halen uit de lessen. Bovendien zorgen we ervoor dat de cursist spelenderwijs door middel van leuke en effectieve huiswerkopdrachten zich de lesstof eigen maakt.